Η έξυπνη λύση στην διαφήμισηΑυτοκόλλητα

Τα αυτοκόλλητα είναι μια τέλεια λύση για τη προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων ή διακόσμησης. Οι επιλογές διαμόρφωσης του προϊόντος αφήνουν άφθονο χώρο για προσαρμογή στην εκάστοτε απαίτηση. Η κοπή μπορεί να να διαμορφωθεί όπως επιθυμείτε.

Αυτοκόλλητα εκπτώσεων

H έξυπνη διαφήμιση που μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών και ενημερώνει άμεσα για τις προσφορές σας.

Άμεσα και γρήγορα σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε αυτοκόλλητα εκπτώσεων της επιλογής σας σε οποιοδήποτε σχέδιο, χρώμα, μέγεθος επιθυμείτε.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια πλούσια συλλογή σχεδίων για τις εκπτώσεις, τις προσφορές και από εποχιακά και εορταστικά αυτοκόλλητα που υποστηρίζουν την άμεση διαφήμισή σας και την προώθηση των πωλήσεών σας.

Graphic Art Andriotou - 30-511
Graphic Art Andriotou - LS4702

Αυτοκόλλητα διακόσμησης

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας με νέες παραστάσεις.

Ανακαινίστε τον χώρο σας οικονομικά. Επίλεξε και διακόσμησε τον προσωπικό ή και τον επαγγελματικό σου χώρο με εντυπωσιακά σχέδια της προτίμησής σου και χρησιμοποίησέ το σε όποια εφαρμογή εσύ θέλεις (ταπετσαρία τοίχου, διακοσμητικά σχέδια τοίχου, πόρτες, δάπεδα οικιακές συσκευές) δημιουργώντας έτσι ένα νέο ΔΙΚΟ ΣΟΥ προϊόν.

Έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις αυτό που θέλεις.

Δημιουργήστε ένα χαρούμενο περιβάλλον με ό,τι αγαπούν τα παιδιά. Σούπερ ήρωες, παιδικές παραστάσεις, ζωάκια, πειρατές, πριγκίπισσες για όμορφα αλλά και δημιουργικά παιδικά δωμάτια με σχολικούς πίνακες σε αυτοκόλλητο που μπορείτε όποτε θέλετε να το ξεκολλήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά σε συνδυασμό με την άμεση εκτύπωση και παράδοση, εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα στο καλύτερο δυνατό κόστος.

Αυτοκόλλητα – Ετικέτες – Συσκευασία

Τσάντα, φάκελλος, κουτί e-shop με την εκτύπωση του λογοτύπου σας ή του μηνύματος σας, δίνουν καλαίσθητη λύση στην συσκευασία των προϊόντων ενώ συγχρόνως προωθούν την επιχείρησή σας.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι μια γρήγορη λύση για την αναγνώριση των προϊόντων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτοκόλλητων ετικετών οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον τελικό σκοπό τους και το διαφημιστικό τους ενδιαφέρον.

Ένα ευρύ φάσμα αυτοκόλλητων και ετικετών σε όποιο σχήμα και μέγεθος θέλετε και στις ποσότητες που χρειάζεστε προσφέρει λύσεις στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, λειτουργικές και διαφημιστικές και συγχρόνως εξυπηρετεί με τον οικονομικότερο τρόπο την σημερινή απαίτηση της αγοράς.

Εάν είστε μια νέα ή μικρή επιχείρηση μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα και ετικέτες που ταιριάζουν σύμφωνα με το μάρκετινγκ.

Ένα αυτοκόλλητο μπορεί να καλύψει οικονομικά τις ανάγκες της καλαίσθητης διακίνησης προϊόντων αλλά και της ενημέρωσης του καταναλωτή.

Graphic Art Andriotou

Μ. Αλεξάνδρου 43 (πλ. Μέμου), Κορυδαλλός 18120
τηλ.: 210 4963640 | κιν.: 6971559010
info@andriotou.gr