34 χρόνια δημιουργία & διαφήμιση

Γραφικές τέχνες
Ανδριώτου

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1990 με την επωνυμία «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, επιτυγχάνοντας μια άψογη πορεία.

Γνωρίζοντας τη δύναμη της έντυπης διαφήμισης, σας προσφέρει ολοκληρωμένη εργασία καλύπτοντας όλο το φάσμα των προεκτυπωτικών και εκτυπωτικών εργασιών με μία ευρεία γκάμα διαφημιστικών εφαρμογών.

Πρωτοπόρος στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων το 1993 δημιουργεί κάθετη μονάδα παραγωγής, η οποία μέχρι και σήμερα ακολουθεί την εξέλιξη.

Με αγάπη και αφοσίωση στο αντικείμενo και αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε κοντά σας προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, με όσο το δυνατόν οικονομικές επιλογές.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Η άριστη ποιότητα υλικών, ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη, η αμεσότητα της παραγωγικής διαδικασίας, ο ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια παραγωγής είναι οι λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Οι προσιτές μας τιμές, η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκτύπωσης αλλά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, με απόλυτη συνέπεια και προσωπική επικοινωνία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τον πληρέστερο τρόπο για να αποκτήσετε τον αποκλειστικό σας συνεργάτη.

Κάνε την Graphic Art Andriotou
Μοναδική Σου Επιλογή

Graphic Art Andriotou

Παρακολουθείται όλη η διαδικασία εκτύπωσης (ψηφιακή ή offset) για να υπάρχει αποτελεσματική ροή εργασίας, αλλά και να διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος αφού ελέγχεται από την αρχή μέχρι το τέλος για την άψογη παράδοση.

Graphic Art Andriotou
Graphic Art Andriotou
Graphic Art Andriotou
Graphic Art Andriotou

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος. Με κοινή ευθύνη για τις μελλοντικές γενιές σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τις διαδικασίες εκτύπωσης με όσο το δυνατόν πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον.

01 Ιδέα

Ακούμε, καταγράφουμε και συζητούμε τις ανάγκες και τις ιδέες σας και προτείνουμε καλαίσθητες και οικονομικές λύσεις, ακολουθώντας την σύγχρονη οπτική στην αισθητική της έντυπης επικοινωνίας.

Στόχος μας να δημιουργήσουμε την ιδανικότερη λύση, που ταιριάζει και αντιπροσωπεύει καλύτερα τη δική σας επιχείρηση.

02 Σχεδίαση

Από μία απλή κάρτα έως και τη διακόσμηση του χώρου σας! Σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες, ικανές για την ανάδειξη της επιχείρησή σας και των προϊόντων σας.

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων μας εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα με βάση πάντοτε τις δικές σας ανάγκες.

03 Εκτύπωση

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εκτυπωτικών και μετεκτυπωτικών εργασιών με άριστη ποιότητα και γρήγορο χρόνο παράδοσης.

Η ποιότητα όλων των εκτυπωτικών σας υλικών αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας και είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στην υλοποίηση της εικόνας που αναζητάτε και κατά συνέπεια στην επιτυχία σας.

Σχεδιάζουμε και Υλοποιούμε

Μ. Αλεξάνδρου 43 (πλ. Μέμου), Κορυδαλλός 18120
τηλ.: 210 4963640 | κιν.: 6971559010
info@andriotou.gr